Розпочато громадське обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення державного управління і децентралізації повноважень у сфері містобудування та архітектурно-будівельного контролю»

Розпочато громадське обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення державного управління і децентралізації повноважень у сфері містобудування та архітектурно-будівельного контролю».

Метою проекту акта є удосконалення містобудівної діяльності, спрощення дозвільних та погоджувальних процедур у будівництві та удосконалення системи державного архітектурно-будівельного контролю і нагляду.

Зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною поштою з 14 липня по 14 серпня на адресу: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Департамент державних програм та розвитку житлового будівництва, Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. (01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9.

Источник: http://minregion.gov.ua/