Відбулась робоча зустріч заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з питань європейської інтеграції з представниками Міжнародного банку реконструкції та розвитку

Зустріч з МБРР

14 травня в Мінрегіоні України відбулась робоча зустріч заступника Міністра з питань європейської інтеграції – координатор проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» Романа Чуприненко та керівника проекту Станіслава Терлецького з представниками Міжнародного банку реконструкції та розвитку Тамарою Сулухією та Ядвігою Семіколеновою. Під час зустрічі були обговорені питання розширення міст – учасників Проекту та алгоритм впровадження.

Проект «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» - спільний з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проект спрямований на модернізацію галузі централізованого теплопостачання загальною вартістю 382 млн. дол. США. Проект розпочато в листопаді 2014 року. 


Источник: http://www.minregion.gov.ua